Om Skive IMU

Indre Missions Ungdom (IMU) er Indre Missions arbejde blandt unge og blev stiftet den 9. april 1979. IMU arbejder primært blandt teenagere og unge i alderen 13 til 25 år.
“Kirkelig forening for den Indre Mission i Danmark” er en noget stor organisation med 154 lønnede medarbejdere og 398 samfund rundt omkring i landet. IMU er som sagt en del af Indre Mission, og der er 68 små IMU-foreninger landet over. Og Skive IMU er en af dem!
Vi er en hyggelig – nogen vil kalde den lille – IMU, som altid har plads til en mere. Eller endnu flere. På en god aften er vi gerne 10-15 stykker til IMU. Vi holder til på første sal i Skive Missionshus på Christiansgade 6 i Skive midtby. Her mødes vi som regel hver tirsdag klokken 19.30, hvis ikke vi mødes før og spiser sammen. Hvert møde sluttes gerne af med en omgang kaffe og kage. Og selvfølgelig en god hyggestund.
Man kunne fristes til at tro, at vi til en af disse IMU-aftener sidder og læser og studerer Bibelen i flere timer. Det gør vi også! Men vi gør også meget andet. Vi hygger os, chiller, spiser kage og drikker kaffe, bowler, skøjter, bruger en masse tid ved Skive Gokart & Paintball, ser film og får fra tid til anden besøg af spændende talere. Det er en fest!