Arrangementer i uge 11

Tirsdag d. 13. marts mødes vi igen i Skive Missionshus. Vi regner med en god aften i fællesskab med talere fra BegynderForkynder*. De vil tale os igennem aftenen, og hvis vi er heldige, vil de nok gerne blive til kaffen og snakke med os. 😉

Det skal dog også siges, at vi er inviteret til møderække i Durup Missionshus denne tirsdag aften, hvor Jens Jensen** fra Norge (født i DK) forkynder. Men fortvivl ej, for selvom I gerne vil støtte op om IMU’en i Skive tirsdag, har I stadig muligheden for at komme og høre Jens Jensen i Durup onsdag, torsdag og fredag.

*BegynderForkynder er et projekt, som er styret af IMU på Landsplan, men det kan vi helt sikkert få mere at vide om på tirsdag.

**Til dem, som ikke lige er helt sikker på, hvem Jens Jensen er, kan jeg blot meddele, at han efter min mening er en af vor tids absolut bedste vækkelsesforkyndere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *