Arrangementer i uge 11

Tirsdag d. 13. marts mødes vi igen i Skive Missionshus. Vi regner med en god aften i fællesskab med talere fra BegynderForkynder*. De vil tale os igennem aftenen, og hvis vi er heldige, vil de nok gerne blive til kaffen og snakke med os. 😉

Det skal dog også siges, at vi er inviteret til møderække i Durup Missionshus denne tirsdag aften, hvor Jens Jensen** fra Norge (født i DK) forkynder. Men fortvivl ej, for selvom I gerne vil støtte op om IMU’en i Skive tirsdag, har I stadig muligheden for at komme og høre Jens Jensen i Durup onsdag, torsdag og fredag.

*BegynderForkynder er et projekt, som er styret af IMU på Landsplan, men det kan vi helt sikkert få mere at vide om på tirsdag.

**Til dem, som ikke lige er helt sikker på, hvem Jens Jensen er, kan jeg blot meddele, at han efter min mening er en af vor tids absolut bedste vækkelsesforkyndere.

Lovsangsgudstjeneste

På næste tirsdag skal vi desværre ikke være i vores elskede IMU-lokale, men frygt ikke. Vi skal nemlig en tur i kirken ikke så langt derfra, hvor der er arrangeret en lovsangsgudstjeneste. Til enhver gudstjeneste hører jo en prædikant, og til denne gudstjeneste er det Christoffer Olesen fra Timring, som vil forkynde budskabet for os. Et par af vores med-IMU’ere vil lede lovsangen med musik, så vi håber naturligvis, at I vil være med til at bakke dem op. Det er så rart med et par velkendte ansigter.

Det er på tirsdag d. 27. februar kl. 19:30 i Vor Frue Kirke.

Velkommen til Skive IMU’s nye hjemmeside

Skive IMU har fået en ny hjemmeside, og det er lykkedes dig at finde den. Uanset om du er helt uvidende om, hvad der venter dig, eller om du har en forventning af, hvad det handler om, er du meget velkommen. Vores gamle hjemmeside lukker ned, så nu har vi fundet os et alternativ. Derfor vil jeg som websideansvarlig også på forhånd beklage, hvis den er rodet og uoverskuelig, men jeg skal lige vænne mig til systemet.

Velkommen til og god fornøjelse!

– Lukas Madsen, websideansvarlig